"Légy hű mindhalálig"

 

Azt gondolnánk, hogy az ikrekség megélése a legegyszerűbb dolog a világon: kapcsolatokat teremtünk, kommunikálunk, utazgatunk, s ennyi. A valóság ennél sokkal nehezebb, hiszen az Ikrek Napot akkor tudjuk megélni felső szinten, ha hitelesek vagyunk, úgymond képesek vagyunk az életünkkel tanítani. Akkor tudunk kiteljesedni, ha nem teszünk, nem mondunk, sőt nem gondolunk olyat, amellyel nem értünk egyet. Ez nem olyan egyszerű a mai világban, ahol nem a hitelesség az értékmérő, hanem az anyagiak és a népszerűség. Márpedig az az ember, aki csak azt teszi, amivel egyetért, nem lesz túl népszerű. De ha képes a komolyabb döntéseit az értékrendjével összhangban meghozni, akkor megéli az életfeladatát, s ezáltal átélheti a kiteljesedés örömét, boldogságát.

 

ikrek logos

 


A középső szinten, a hétköznapokban, már sokkal egyszerűbb az Ikrek analógiáit megélni, hiszen ahogy az elején írtam, kapcsolatteremtéssel, kommunikációval, vagy éppen utazgatással megélhetjük az ikrekségünket. Persze ezeken kívül rengeteg megélés lehet, mert ma szinte minden „ikrekes”. Ahogy mondani szokták információs társadalomban élünk.


A hétköznapi küzdéseink során sajnos nagyon sokszor lecsúszunk az Ikrek alsó szintjére, s ilyenkor „szépítünk”, „színezünk”, kimagyarázunk, csúnya szóval hazudunk. Én azt gondolom, hogy egy nagyon jó módszer arra, hogy próbáljuk elkerülni a csaló analógiáját, ha mindig tanulunk. Azon túl, hogy edzésben tartjuk az agyunkat, a környezetünket is meg tudjuk kímélni a Ikrek kellemetlen oldalától.

Feliratkozás

Feliratkozás az általános hírlevelekre és az
Asztrológia Online találkozókra

Please enable the javascript to submit this form

SFbBox by psd to html