Fényszögek elemzése tanfolyam
Online, vagy távoktatásban

Tanuld meg a fényszögek működését, s használd ki a szimbólumok lehetőségeit!

<strong>A tanfolyam célja</strong>

A tanfolyam célja

Mire jók a fényszögek? Mit tudunk, vagy kell megélnünk általuk? Hogyan kell kiolvasni a fényszögekből azokat az analógiákat, amelyek megélhetők általuk? Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ, ha részt veszel a Fényszögek elemzése tanfolyamon.
A legbiztosabb jele annak, hogy pozitívan éljük az életfeladatunkat (Nap) és a sorsfeladatunkat (Szaturnusz, Jupiter), ha a fényszögeink is pozitív élethelyzeteket hoznak, vagy legalábbis el tudjuk fogadni azokat a szituációkat, amelyekkel a Sors életeseményként, vagy érzések formájában "megajándékoz". A tanfolyam során megtanuljuk és begyakoroljuk, hogy kell az egyes fényszögeket és sugárzási sorozatokat elemezni.

<strong>Kinek ajánljuk?</strong>

Kinek ajánljuk?

Ezen a tanfolyamon csak a fényszögekkel foglalkozunk, ezért azoknak ajánljuk, akik az asztrológia alapjaival már megismerkedtek (pl. a mi három éves tanfolyamunk első évének tudásanyagát ismerik.)

<strong>Mikor lesz és mennyi ideig tart?</strong>

Mikor lesz és mennyi ideig tart?

Élő online tanfolyam 2024. április 18-án és május 2-án, csütörtök 18 órakor lesz.
Időtartam: 6 óra

A honlapunkhoz személyes hozzáférést kapsz, ott tudod megnézni, meghallgatni, és letölteni a tananyagot.
A tananyag tartalmazza az órák anyagát PDF formátumban; az előadás anyagát a számítógép videó- és hangfelvételén keresztül.

<strong>Ár</strong>

Ár
A tanfolyam ára 29 000 Ft
Magamról

Lucza Vilmos vagyok. Huszonkét éve házas. Öt csodálatos gyermek édesapja. Takács Tibor asztrológiai iskolájában tanultam, s ott szereztem oklevelet. 9. éve tanítom az asztrológiát. Tizenöt éves korom óta foglalkozom emberekkel. Kezdetben ifjúsági vezetőként gyermekekkel, felnőttként munkahelyi vezetőként a kollégáimmal. Közel harminc éves vezetői tevékenységem során igyekeztem emberi közösségeket működtetni, ahogy asztrológus nyelven mondjuk, "másokért uralkodni". Informatikus vagyok, mindig is a racionális gondolkodás volt jellemző rám. Magam sem gondoltam volna, hogy egyszer az asztrológiában találom meg az emberi lét tökéletes racionalitását. Az asztrológiának azt az irányzatát képviselem, amely a XXI. század emberének szól, nem a múlton kesereg és a jövőről álmodozik, hanem megmutatja életünk valós lehetőségeit. Vallom, hogy a boldogságunk kulcsa, hogy a horoszkópunkkal karöltve, a lehetőségeinket kihasználva tudjunk élni.

Hallgatóink mondták

  • "Nagyon tetszik a tananyag!...Ha praktikusabban tekintek erre a dologra, nagyon sok lehetőség van ebben a iskolába...6 éve folyamatosan képzem magamat...Sok szakmám van és volt....De ez az asztrológia....ezzzzz! Nagyon jó!"
  • "Január elején csatlakoztam az Asztrológia tanfolyam 1. kurzusához, egyéni tanrendben. Szeretném megköszönni a lehetőséget, mert hatalmas változást hozott az életemben!"
  • "Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és a rengeteg tudást amit általad megszerezhettem! Szuper jó volt a tanfolyam, minden percét élveztem"
  • "Nagyon tetszik, csodálatos az asztrológia! Nem is gondoltam még, amikor elindultam, hogy ennyi mindenre választ kapok."
  • "Ez az iskola teljesen megváltoztatta az életem! Megszűnt az állandó stressz, mióta tudom, hogy sorsom van."
  • "Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, az idődet, és mindent, mert nagyon élvezem továbbra is az óráidat! :) "
  • "Én úgy szeretek ide járni!"
  • "Először tanulok asztrológiát, rengeteget segít, válaszokat ad a kérdéseimre, csak dicsérni tudom!"

Feliratkozás

Feliratkozás az általános hírlevelekre és az
Asztrológia Online találkozókra

Please enable the javascript to submit this form

SFbBox by psd to html