Magamról

"Minden helyzetben a lehetőségeket keresem."

Egy szép nyári estén a kertünkben locsoltam a zöldségeket, amikor a feleségem barátnője azt mondta, "Vilikém, neked is kezdeni kellene valamit a négyes uránuszoddal!"

Fogalmam sem volt, hogy miről beszél, arról meg végpépp nem, hogy mi köze annak a bolygónak hozzám, de arra gondoltam, hogy kiderítem.

Akkor elhatároztam, hogy megtanulom az asztrológiát, s a következő 4 évben megszállottként tanultam.

Én lepődtem meg a legjobban, amikor azt tapasztaltam, hogy működik. Hogy a horoszkópunk tényleg megmutatja a sorsunkat, sőt a prognózisokon keresztül előre tudhatjuk, hogy mit kell tennünk. Akkor eljutottam oda, hogy tovább kell adnom másoknak ezt a kincset. Az asztrológia által kell segítenem minden embernek, hogy egyre többen találhassák meg saját sikereiket és boldogságukat

Lucza Vilmos vagyok. Huszonkét éve házas. Öt csodálatos gyermek édesapja. Takács Tibor asztrológiai iskolájában tanultam, s ott szereztem oklevelet. 9. éve tanítom az asztrológiát.

Tizenöt éves korom óta foglalkozom emberekkel. Kezdetben ifjúsági vezetőként gyermekekkel, felnőttként munkahelyi vezetőként a kollégáimmal. Harminc éves vezetői tevékenységem során igyekeztem emberi közösségeket működtetni, ahogy asztrológus nyelven mondjuk, "másokért uralkodni".

Informatikus vagyok, mindig is a racionális gondolkodás volt jellemző rám. Magam sem gondoltam volna, hogy egyszer az asztrológiában találom meg az emberi lét tökéletes racionalitását.

Az asztrológiának azt az irányzatát képviselem, amely a XXI. század emberének szól, nem a múlton kesereg és a jövőről álmodozik, hanem megmutatja életünk valós lehetőségeit. Vallom, hogy a boldogságunk kulcsa, hogy a horoszkópunkkal karöltve, a lehetőségeinket kihasználva tudjunk élni.

Asztrológia alapelvei

Hallgatóink mondták

  • "Nagyon tetszik a tananyag!...Ha praktikusabban tekintek erre a dologra, nagyon sok lehetőség van ebben a iskolába...6 éve folyamatosan képzem magamat...Sok szakmám van és volt....De ez az asztrológia....ezzzzz! Nagyon jó!"
  • "Január elején csatlakoztam az Asztrológia tanfolyam 1. kurzusához, egyéni tanrendben. Szeretném megköszönni a lehetőséget, mert hatalmas változást hozott az életemben!"
  • "Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és a rengeteg tudást amit általad megszerezhettem! Szuper jó volt a tanfolyam, minden percét élveztem"
  • "Nagyon tetszik, csodálatos az asztrológia! Nem is gondoltam még, amikor elindultam, hogy ennyi mindenre választ kapok."
  • "Ez az iskola teljesen megváltoztatta az életem! Megszűnt az állandó stressz, mióta tudom, hogy sorsom van."
  • "Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, az idődet, és mindent, mert nagyon élvezem továbbra is az óráidat! :) "
  • "Én úgy szeretek ide járni!"
  • "Először tanulok asztrológiát, rengeteget segít, válaszokat ad a kérdéseimre, csak dicsérni tudom!"

Feliratkozás

Feliratkozás az általános hírlevelekre és az
Asztrológia Online találkozókra

Please enable the javascript to submit this form

SFbBox by psd to html