Miért élsz?

 

"Ha az embernek világos célja van, még a legmostohább úton is haladni fog. Ha az embernek nincs célja, még a legsimább úton sem jut el sehova."

            Thomas Carlyle

Tudod miért élsz? Tudod miért kelsz fel nap, mint nap? Milyen céljaid vezérelnek?

 

 

Élet

 

 

Hiszed-e, hogy amennyiben az életed a születésed pillanatában kötött szerződésednek rendeled alá, egy másik minőségi életet tudsz élni?

De honnan tudhatjuk, mi az, ami az életet jelentő boldogságot, megelégedést tudja számunkra elhozni? A fogyasztói társadalom által hirdetett célok elérése helyett a saját életutunkat megtalálni és végigjárni?

A természet körforgásában minden élőlény, a növények és állatok is teszik a dolgukat nap, mint nap, hihetetlen pontossággal és rendben szolgálják egymást. A gyümölcsfa kibontja szirmait, hogy a nap sugarai melegétől gyümölcsöt teremjen neked, a csordogáló forrás hűs vize oltja szomjadat egy erdei séta közben...  Mindegyik élőlény a maga feladatának megfelelő életével szolgál másokat, és szolgálatuk, életútjuk az élővilág körforgásában egységgé formálódik.

Az ember a világa fejlődésével egyre távolabb került e természetes körforgástól. Ezért mindenkinek magának kell felismerni a saját rendeltetését, hiszen mindenkinek saját életútja, feladata van, mint ahogy a virágaink a kertünkben sem szeretnének édes gyümölcsökkel megajándékozni bennünket. Megelégednek saját szépségük nyújtotta örömünkkel és a szépség iránti vágyunk ad értelmet életüknek.

Kívánom, hogy mindenki találjon rá saját útjára, ahol hittel telve tudja a napjait irányítani, ahol ő tud tartalmat adni életének, amelyben mások segítése ugyanolyan fontossá válik, mint a saját boldogságának megtalálása, és megélése.

Feliratkozás

Feliratkozás az általános hírlevelekre és az
Asztrológia Online találkozókra

Please enable the javascript to submit this form

SFbBox by psd to html