A betegség asztrológiai megközelítése

 

A betegség oka, hogy olyan élethelyzetbe kerülünk a döntéseink nyomán, hogy a Sors következő lépésként csak a betegséget tudja hozni. Vannak ennek nagyon egyszerű esetei. Ilyen, amikor télen ahelyett, hogy a természethez igazodva pihennénk, dolgozunk, vagy iskolába járunk, s a Sors egy "megfázással" pihenésre kényszerít minket.

 

 

Betegség

 

 

Amikor nem tanulunk ebből, akkor jönnek a szövődmények.

Komolyabb eset például, amikor az Oroszlán érdekeltségű személy nem tud teremtő élethelyzetet létrehozni (gyermek, vállalkozás, tanítás...), akkor jöhet egy gerincbetegség.

Az "időminőség", az adott időnek megfelelő helyzet az bekövetkezik az életünkben. Kérdés, hogy tudtunk-e olyan utat választani, amely számunkra pozitív megélést hoz. Amennyiben nem tudtunk, s a Sors az "időminőséget" legkönnyebben egy betegségben tudta létrehozni, akkor azt kell átélnünk. A betegség így, vagy úgy lezajlik.  Ilyenkor az asztrológus feladata, hogy olyan élethelyzetet ajánljon, amelyben egy következő "időminőséget", életszakaszt már pozitívan tudunk megélni, s amely segítségével elkerüljük a betegséget.

Feliratkozás

Feliratkozás az általános hírlevelekre és az
Asztrológia Online találkozókra

Please enable the javascript to submit this form

SFbBox by psd to html